Recension av Robotdammsugaren Cleverio T-800: Effektivitet och funktioner

Cleverio T-800

Toppmodell i Budget-segment!
Cleverio T-800

Specifiktationer

Batteritid

120 minuter

Dammbehållare

600 ml

Våtmoppning

Ja

Sugeffekt

3000 Pa

Vattentank

100 ml

Tröskelklättring

Max 2 cm

Innehållsförteckning

Robotdammsugare blir allt mer populära i moderna hushåll tack vare deras bekvämlighet och tekniska framsteg. Cleverio T-800 är en av de senaste modellerna på marknaden och har blivit mycket uppmärksammad för sina smarta funktioner och effektiva rengöringsförmåga. Denna robotdammsugare från Cleverio riktar sig främst mot mellan- och budgetsegmentet där de allra flesta konsumenter finns.

Cleverio T-800 är en av de smartaste robotdammsugarna sett till pris och den fungerar utmärkt på både mattor och hårda golv. Tack vare sin användarvänliga app och den senaste teknologin kan denna robotdammsugare enkelt styras via en smartphone och göra städningen både enkel och rolig. I denna artikel kommer vi att granska Cleverio T-800 och dess olika funktioner, samt diskutera användarrecensioner och omdömen om denna intressanta robotdammsugare.

Cleverio T-800: Översikt

Cleverio T-800 är en robotdammsugare som har blivit alltmer populär tack vare dess smarta funktioner och prisvärdhet. Den riktar sig främst mot mellan- och budgetsegmentet där de allra flesta konsumenter finns.

Städningen blir enkel och rolig med Cleverio T-800, som är en av de smartaste robotdammsugarna för priset. Ytorna som den åker över blir väldigt rena, oavsett om det är mattor eller vanligt golv.

Specifikationer:

  • Ljudnivå: 65 dB
  • Batteritid: 120 min
  • Arbetsyta: Max 150 kvadratmeter
  • Dammbehållare: 0,57 liter
  • Maximal arbetstid: 2 tim 30 min
  • Dimensioner: 9,6 cm höjd, 35 cm bredd
  • Trappsensor: Ja

Tillbehör som ingår är våtrumsduk, vattentank (270 ml), sidoborste och filter. Cleverio T-800 har även stöd för både Google Assistant och Amazon Alexa, vilket gör att du enkelt kan styra den med röstkommandon.

Funktioner och Teknologi

I det här avsnittet kommer vi att gå igenom de viktigaste funktionerna och tekniken som Robotdammsugaren Cleverio T-800 erbjuder, inklusive navigeringssystem, rengöringsförmåga och smarta anslutningar.

Navigeringssystem

Robotdammsugaren Cleverio T-800 använder sig av avancerade sensorer och algoritmer för att kartlägga och navigera genom ditt hem. Med hjälp av dessa sensorer kan dammsugaren undvika hinder som möbler och trappor, samtidigt som den noggrant täcker alla ytor när den städar.

Några av navigeringssystemets funktioner inkluderar:

  • Enheten kan minnas rummets planlösning.
  • Det har möjlighet att ta sig under möbler och nå svåråtkomliga områden.

Rengöringsförmåga

Cleverio T-800-robotdammsugaren har en kraftfull motor och effektiva borstar som arbetar tillsammans för att samla upp damm, smuts och djurhår. Den anpassar sig automatiskt till olika golvtyper, såsom mattor, hårda golv och kakel.

För att öka effektiviteten och förbättra städresultaten är Cleverio T-800 utrustad med:

  • Flervägsfilter som fångar upp mikropartiklar.
  • Stödborstar som rengör hörn och kanter.

Smarta Anslutningar

Robotdammsugaren Cleverio T-800 kan anslutas till ditt hem-Wi-Fi och styrs via en app på din smarttelefon eller surfplatta. Appen ger dig möjlighet att:

  • Starta, pausa och avsluta städningen på distans.
  • Ställa in scheman för när enheten ska börja städa.
  • Få notifikationer om dammsugarens status och eventuella problem.

Utöver appstyrningen är Cleverio T-800 också kompatibel med populära röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa, vilket gör det möjligt att starta och styra dammsugaren med röstkommandon.

Design och Komfort

Estetik

Cleverio T-800 robotdammsugaren har en modern och stilren design som passar in i de flesta hem. Den har en svart färg med släta ytor och rundade kanter, vilket ger den ett elegant och diskret utseende. Dess högkvalitativa finish gör att den ser både exklusiv och robust ut, vilket kan vara viktigt för dem som önskar en dammsugare som inte bara presterar väl utan också ser bra ut i hemmet.

Storlek och Vikt

Den Cleverio T-800 är kompakt och lätt, vilket gör den enkel att förvara och transportera. Dess dimensioner är passande för smidig navigering i trånga utrymmen, vilket möjliggör effektiv städning under möbler och i hörn. Dess låga profil gör det möjligt för dammsugaren att komma åt dolda områden som annars kan vara svåra att städa med en traditionell dammsugare. Robotens vikt gör att den enkelt kan bäras upp och ner för trappor, vilket kan vara ett plus för användare med flera våningar i sitt hem.

Ljudnivå

Cleverio T-800 robotdammsugaren är utformad för att vara så tyst som möjligt under drift, vilket är en viktig aspekt av komforten för användaren. Enligt Kjell & Company, har modellen en förhållandevis låg ljudnivå, vilket innebär att den inte stör din vardag eller dina aktiviteter i hemmet medan den arbetar. Detta gör att du kan fortsätta utföra dina vardagliga sysslor eller titta på TV utan att bli störd av ett högt ljud från robotdammsugaren.

Batteri och Laddning

Robotdammsugaren Cleverio T-800 är utrustad med ett effektivt batteri som ger en drifttid på upp till 120 minuter. Detta låter roboten städa större ytor utan att avbrytas ofta för att ladda batteriet. När batterinivån är låg, återvänder Cleverio T-800 automatiskt till sin laddningsstation för att ladda upp.

Batteriet i T-800 är ett litiumjonbatteri som är känt för sin långvariga prestanda och snabb laddning. Det tar ungefär 4-6 timmar att ladda batteriet helt från tomt till fullt. Laddningsstationen är kompakt och lätt att placera i hemmet, och roboten kan enkelt hitta och ansluta till den när laddning behövs.

Dessutom har Cleverio T-800 smarta funktioner som optimerar batterianvändningen. Till exempel anpassar roboten sin städstrategi baserat på batterinivån, så att den kan städa effektivare och maximera användningen av den tillgängliga batteritiden. När roboten upptäcker att batterinivån är låg, avslutar den pågående rengöringsuppgiften och återvänder till laddningsstationen för att undvika att stanna mitt på golvet.

Sammanfattningsvis erbjuder Cleverio T-800 en imponerande batteriprestanda och laddningsteknik som möjliggör effektiv och oavbruten städning av ditt hem.

Underhåll och Reservdelar

Att ta hand om din Cleverio T-800 robotdammsugare är viktigt för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd. Regelbunden rengöring och underhåll av din robotdammsugare och dess komponenter krävs.

För att underhålla din Cleverio T-800, bör du tömma dammbehållaren regelbundet och rengöra HEPA-filtret. Det är viktigt att rengöra filtret för att förhindra att smuts samlas och säkerställa effektivitet i dammuppsamlingen. Du bör även byta ut filtret när det får slitage, för att säkerställa bästa möjliga luftkvalitet. Kolla också efter slitage på borstarna och om det behövs byta ut dem för att försäkra effektiv rengöring.

När det gäller reservdelar för din Cleverio T-800, kan du vanligtvis hitta dem hos Kjell & Company, där robotdammsugaren ursprungligen köps. På deras hemsida kan du hitta borstar, filter och andra nödvändiga komponenter för att säkerställa din robotdammsugare fortsätter att fungera effektivt och länge. Om du inte hittar en specifik reservdel hos Kjell & Company kan det vara värt att kontrollera direkt med Cleverio för att få mer information om tillgängliga reservdelar.

Att utföra regelbundet underhåll och byta ut slitna delar är nödvändigt för att bibehålla högsta möjliga prestanda för din Cleverio T-800 robotdammsugare. Genom att följa dessa tips kan du bidra till att förlänga robotdammsugarens livslängd och njuta av ett rent och snyggt hem.

Fördelar och Nackdelar

Fördelar:

  • Låg ljudnivå: Cleverio T-800 har en relativt låg ljudnivå, vilket gör det möjligt att använda dammsugaren även när du är hemma utan att störas.
  • Effektiv rengöring: Robotdammsugaren är utrustad med avancerade sensorer och borstar för att erbjuda en grundlig rengöring på de flesta typer av golv.
  • Smart navigering: Tack vare dess intelligenta navigeringssystem kan Cleverio T-800 lätt undvika hinder och hitta tillbaka till sin laddningsstation när batteriet behöver laddas.
  • App-kontroll: Med hjälp av den medföljande appen kan du enkelt styra dammsugarens funktioner och inställningar direkt från din smartphone.

Nackdelar:

  • Begränsad användning på mjuka mattor: Cleverio T-800 kan ha svårigheter med att rengöra tjockare eller mjukare mattor, eftersom dess borstar kanske inte når djupt nog för att ta bort smuts och damm.
  • Större skräp kan orsaka problem: Robotdammsugaren kan ha svårigheter med att hantera större skräp, såsom stora smulor eller pappersbitar.
  • Begränsad batteritid: Batteritiden för Cleverio T-800 är inte den bästa på marknaden, vilket innebär att den kan behöva returnera till sin laddningsstation mer frekvent än andra modeller.

Slutsats

Cleverio T-800 är en robotdammsugare som erbjuder många praktiska funktioner och teknologier för att göra städningen mer effektiv och enkel. Den är utmärkt för både lägenheter och hus, och klarar av att städa på olika typer av golv och mattor.

Tack vare dess smarta navigeringssystem kan den hitta bästa städrutter och undvika hinder på ett effektivt sätt. Dessutom är den relativt tyst, vilket gör den perfekt för användning även under natten.

En av de mest imponerande funktionerna hos Cleverio T-800 är dess app-kontroll, som ger användaren möjlighet att övervaka och styra städningen via deras smartphone. Appen erbjuder även möjligheten att ställa in scheman, så att dammsugaren kan arbeta när det passar dig bäst.

Några av de andra funktioner som skiljer Cleverio T-800 från konkurrenterna inkluderar:

  • Flera städningslägen för olika behov
  • Högklassig filtrering som fångar upp fina partiklar och allergener
  • Automatisk laddning när batterinivån är låg
  • Kompatibilitet med smarta assistenter, såsom Google Assistant och Amazon Alexa

Sammanfattningsvis är Cleverio T-800 ett utmärkt alternativ för de som söker en högpresterande och tekniskt avancerad robotdammsugare. Den erbjuder en rad funktioner som gör den till ett effektivt och bekvämt verktyg för att hålla ditt hem rent och välstädat.

Jämförelse av robotdammsugare

Vill du läsa om fler robotdammsugare rekommenderar vi dig att läsa vår jämförelse av de 10 bästa robotdammsugarna 2023.

Se Pris och Köp din Cleverio T-800 Här

Cleverio T-800 är en väldigt bra robotdammsugare i budgetsegmentet. En av de mest prisvärda modellerna på marknaden och slutat på andra plats i vårt test av robotdammsugare under 3000 kronor.

Köp din Cleverio T-800 Här

5 reaktioner på ”Recension av Robotdammsugaren Cleverio T-800: Effektivitet och funktioner”

  1. Har en cleverio 800 har fungerat bra hittills,men nu har den börjat stanna efter den dammsuget knappt ett rum den går inte tillbaka till laddstationen själv jag får lyfta dit den

  2. Vår dammsugare har nu plötsligt bara stannat och slocknat, ställer man den på laddning fungerar den igen. Verkar inte som livslängd på batteriet är så vidare bra. Haft den i drygt två år.

    1. Min dammsugare cleverio stannar mitt på golvet såfårbära den till laddaren har skickat den för service men samma problem när den kom tillbaka. Förmodar att det är batteriet men då undrarjag hur jag tar ut batteriet har öppnat luckan med går inte få ut.

      Ingvor

  3. Min dammsugare cleverio stannar mitt på golvet såfårbära den till laddaren har skickat den för service men samma problem när den kom tillbaka. Förmodar att det är batteriet men då undrarjag hur jag tar ut batteriet har öppnat luckan med går inte få ut.

    Ingvor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För att ge en mer personlig användarupplevelse använder vi cookies för att lagra och/eller få åtkomst till enhetsinformation. Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du användningen av dessa tekniker. De gör det möjligt för oss att behandla icke-känslig information som IP-adress, unikt ID och surfdata för att kunna visa personligt anpassade annonser och innehåll, mäta annonser och innehåll, få målgruppsinsikter och utveckla och förbättra våra produkter.