Philips HomeRun 7000 Aqua: Recension och Test

philips homerun 7000 aqua

Philips HomeRun 7000 Aqua är en innovativ robotdammsugare och mopp som kombinerar enkelhet och effektivitet för att göra din dagliga städning lättare och mer bekväm. Med sin avancerade teknik och högkvalitativa design hjälper denna enhet dig att hålla ditt hem rent och fräscht utan mycket ansträngning.

Denna robotdammsugare och mopp är utrustad med en ultrastark sugeffekt och en vibrerande mopp, vilket gör den idealisk för att täcka hela golvytan, även på svåråtkomliga ställen. Den intelligenta tekniken i HomeRun 7000 Aqua identifierar och undviker mindre föremål samt kan rengöra upp till 180 minuter med en enda batteriladdning. Genom att använda Philips HomeRun 7000 Aqua kan du vara säker på att ditt hem alltid är rent och fräscht, oavsett vad livet kastar på dig.

Philips HomeRun 7000 Aqua

En ny toppmodell från Philips!
philips homerun 7000 aqua

Specifiktationer

Battertid

180 minuter

Dammbehållare

300 ml

Våtmoppning

Ja

Sugeffekt

5000 Pa

Vattentank

240 ml

Tröskelklättring

Max 1,5 cm

Batteritid
4.3/5
Kapacitet
4/5
Funktioner
4/5
Prisvärd
3.8/5

Innehållsförteckning

Design och Material

Philips HomeRun 7000 Aqua har en attraktiv och modern design som lätt passar in i ditt hem. Den erbjuds i två olika färger: djupsvart och guld (XU7100/01) och silkesvit och guld (XU7100/02). Oavsett vilken färg du väljer, kommer din robotdammsugare att se elegant ut i ditt hem.

När det gäller material, är Philips HomeRun 7000 Aqua konstruerad för att vara både hållbar och lätt att underhålla. Den vita stationen för automatisk tömning är tillverkad av vattenavvisande tyg, vilket gör den enkel att rengöra om den utsätts för vatten eller annan vätska.

Robotdammsugaren är kompakt, vilket gör den effektiv i sitt arbete och möjliggör enkelt rengöring under möbler och andra trånga utrymmen. De robusta hjulen på HomeRun 7000 Aqua klarar trösklar på upp till 20 millimeter, vilket innebär att den enkelt kan röra sig mellan olika rum och golvtyper.

Förutom att erbjuda en imponerande design och material, fungerar Philips HomeRun 7000 Aqua även som en våtmopp. Genom att kombinera både dammsugning och våttorkning i ett och samma moment, får du en enastående och grundlig rengöring av dina golv.

Sammantaget erbjuder Philips HomeRun 7000 Aqua en kombination av funktion, design och material som gör den till en pålitlig och effektiv robotdammsugare för ditt hem. Överväg att lägga till en i din dagliga städning för att uppleva enkel och bekymmersfri rengöring.

philips homerun 7000 aqua

Tekniska Specifikationer

Philips HomeRun 7000 Aqua är en kombinerad robotdammsugare och mopp som erbjuder en kraftfull rengöringsprestanda för dina golv. Den är utrustad med en rad imponerande tekniska specifikationer som bidrar till dess effektivitet och användarvänlighet.

För det första använder roboten sig av LiDAR-teknologi för att navigera och skapa en noggrann karta över ditt hem. Detta ger en optimerad rengöringsväg och säkerställer att inga områden missas under dammsugningen och moppningen.

Roboten har en imponerande förmåga att hantera små hinder, tack vare dess förmåga att klättra över 2 x 2 cm höga föremål. Detta innebär att den kan hantera trösklar och mattkanter utan problem och fortsätta rengöra effektivt.

Philips HomeRun 7000 Aqua erbjuder en hög sugkraft på 5000 Pa, vilket innebär att den kan ta hand om både smuts och damm från dina golv. Dessutom är den utformad för att vara så tyst som möjligt med en bullernivå på endast 66 dB. Därmed stör den inte din vardag eller ditt hemmaliv när den arbetar.

När det gäller batterikapacitet och batteritid har roboten en pålitlig prestanda. Batterikapaciteten ger tillräckligt med kraft för att rengöra hela ditt hem, och när batterinivån börjar bli låg återvänder roboten automatiskt till basstationen för laddning. När den är fulladdad kan den återuppta städningen där den senast avbröt.

Sammanfattningsvis ger Philips HomeRun 7000 Aqua en kraftfull och effektiv rengöringslösning tack vare dess avancerade specifikationer och teknologi. Du kan lita på att dina golv blir rena och väl underhållna med minimal ansträngning från din sida.

Funktioner

App-funktionalitet

Philips HomeRun 7000 Aqua kan enkelt styras via HomeRun-appen. Appen har flera användbara funktioner som hjälper dig att kontrollera och anpassa robotens prestanda enligt dina behov. Du kan använda appen för att övervaka och schemalägga städningar, få aviseringar och varningar samt anpassa inställningarna för rengöringsläge och moppfuktighet.

360° Lasernavigering

HomeRun 7000 Aqua är utrustad med en avancerad 360° lasernavigering som hjälper roboten att navigera smidigt genom ditt hem. Den fungerar tillsammans med 3D TOF-sensorer för att säkerställa en effektiv och noggrann rengöring.

Moppningsförmåga

Roboten kan dammsuga och moppa samtidigt, tack vare sin vibrerande mopp som fångar upp fina dammpartiklar på golvet. Den har möjlighet att använda både våt och torr moppning och kan anpassas till intensiva, tysta eller enskilda rengöringslägen med 4 olika nivåer.

Rumsval och Sekvenser

Med appens snabba mappningsfunktion kan du enkelt skapa en karta över ditt hem och välja vilka rum som ska rengöras. Du kan även ange rumsrengöringssekvenser och anpassa rengöringsläge, sugeffekt och moppfuktighet för varje rum.

Inställningar och Funktioner i Appen

Appen erbjuder många användbara funktioner för att förbättra städningen och din upplevelse av roboten. Du kan ställa in begränsade rengöringsområden, virtuella väggar och otillåtna zoner. Appen ger dig även möjlighet att städa när du inte är hemma och få varningar samt aviseringar om robotens status.

Språk och Instruktioner

HomeRun 7000 Aqua-appen erbjuder instruktionsvideor samt olika språkalternativ, inklusive engelska, svenska, norska och flera andra europeiska språk.

Tillbehör och Dockningsstation

Roboten levereras med en premium finish och diverse tillbehör som en elektrisk vattenbehållare och ett dammsugningsmunstycke. Dockningsstationen för HomeRun 7000 Aqua har en praktisk laddningsfunktion och matchande design, vilket gör den attraktiv och enkel att underhålla.

Övrigt

När det gäller säkerhet och komfort förblir Philips HomeRun 7000 Aqua en utmärkt investering för ditt hem. Den kan enkelt hantera trösklar upp till 20 mm och undvika mindre föremål, så du slipper oroa dig för att den stör dina fötter, skor eller leksaker på golvet.

 

Jämförelse av robotdammsugare

Vill du läsa om fler robotdammsugare rekommenderar vi dig att läsa vår jämförelse av de 10 bästa robotdammsugarna 2023.

Vanliga frågor

Hur fungerar Philips HomeRun 7000 Aqua?

Philips HomeRun 7000 Aqua är en robotdammsugare och golvmopp som kombinerar stark sugeffekt med smarta sensortekniker för att effektivt rengöra ditt hem. Den navigerar med hjälp av en 360° laser (LiDAR) och kan övervinna små hinder tack vare detektionssystemet. Dammsugarens huvudfunktioner inkluderar dammsugning av damm och smuts samt moppning av ytor för att ge ditt golv en grundlig rengöring.

Vad tycker experterna om HomeRun 7000 Aqua?

Även om jag inte kan ge konkreta expertrecensioner, är det klart att Philips HomeRun 7000 Aqua imponerar på många tack vare dess starka sugeffekt och smarta sensorer som ger en överlägsen städprestanda. För att få en djupare förståelse för vad experterna säger om denna artikel, rekommenderar jag att söka efter produktester och recensioner från pålitliga källor.

Är Philips HomeRun 7000 Aqua energieffektiv?

Information angående energieffektiviteten för Philips HomeRun 7000 Aqua är inte tydligt tillgänglig i de källor som tillhandahållits. Det är bäst att konsultera produktspecifikationerna eller kontakta Philips kundsupport för mer information om energieffektiviteten.

Vad skiljer 7000 Aqua från andra dammsugare?

Philips HomeRun 7000 Aqua skiljer sig från andra dammsugare genom sin kombination av dammsugning och moppning, vilket ger en mer omfattande rengöring av ditt hem. Dess 360° laser-navigeringssystem (LiDAR) möjliggör effektiv navigation och dess smarta sensorteknik gör att den kan undvika hinder och anpassa sig till ditt hem.

Hur mycket kostar en Philips HomeRun 7000 Aqua?

Priset för en Philips HomeRun 7000 Aqua kan variera beroende på var du köper den och eventuella erbjudanden eller rabatter som kan finnas tillgängliga. Det är bäst att utforska olika återförsäljare och Philips officiella webbplats för att hitta den bästa affären.

Nackdelar med att använda HomeRun 7000 Aqua?

En potentiell nackdel med att använda Philips HomeRun 7000 Aqua är att den kanske inte uppnår samma prestandastandard som vissa högpresterande, traditionella dammsugare. Dessutom, eftersom den är en robotdammsugare och mopp, kan den ha svårigheter att ta sig runt i trånga områden eller rengöra trappor och höga ytor. Beroende på dina individuella behov och hemförhållanden kan dessa faktorer vara viktiga att överväga innan du bestämmer dig för att investera i en HomeRun 7000 Aqua.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För att ge en mer personlig användarupplevelse använder vi cookies för att lagra och/eller få åtkomst till enhetsinformation. Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du användningen av dessa tekniker. De gör det möjligt för oss att behandla icke-känslig information som IP-adress, unikt ID och surfdata för att kunna visa personligt anpassade annonser och innehåll, mäta annonser och innehåll, få målgruppsinsikter och utveckla och förbättra våra produkter.